DATA ENTRY OPERATOR EXAM QUESTION ANSWERS

DATA ENTRY OPERATOR EXAM QUESTION ANSWER- PART 3
Published @ http://onlineexamquestions.blogspot.com
Question from #21 to #30

Question21:-Which of the followings can be selected by pressing Alt+e inside the Print Dialogue Box in
MS- Word ?
 A:-Entire pages
 B:-Even pages
 C:-Current page
 D:-End page
 Correct Answer:- Option-C

Question22:-The technique to allow a programme, of size more than the size of the main memory, to run is called
 A:-Interpreter
 B:-Virtual memory
 C:-Compilers
 D:-None of these
 Correct Answer:- Option-B

Question23:-The average number of tasks that a computer can perform in a given time is known as its
 A:-Speed
 B:-Job scheduling
 C:-Throughput
 D:-Output
 Correct Answer:- Option-C

Question24:-Which of the following keys are used to select up to the end of the document from a particular point in Ms-Word
?
 A:-Ctrl+Shift+End
 B:-Ctrl+End
 C:-Ctrl+Shift+Enter
 D:-Ctrl+a
 Correct Answer:- Option-A

Question25:-The system which uses different types of detectors together at a time to find out virus and safeguard computer
is called
 A:-Cracking
 B:-Blocking
 C:-Cloud AV
 D:-Biometric
 Correct Answer:- Option-C

Question26:-Acoustics is a study of
 A:-Accounting
 B:-Sound
 C:-Water
 D:-Heat
 Correct Answer:- Option-B

Question27:-When a number is divided by 22 the remainder is 18. If the same number is divided by 11 what will be
remainder ?
 A:-9
 B:-8
 C:-7
 D:-6
 Correct Answer:- Option-C

Question28:-The full form of Wi-Fi is
 A:-Wireless Fidelity
 B:-Wider Feasibility
 C:-Wider Fidelity
 D:-Wireless Feasibility
 Correct Answer:- Option-A

Question29:-In which year, IT@school programme started in Kerala ?
 A:-2000
 B:-2001
 C:-2002
 D:-2003
 Correct Answer:- Option-B

Question30:-Who wrote the book "Ritusamharam" ?
 A:-Bhasan
 B:-Ezhuthachan
 C:-Kalidasa
 D:-Valmeeki
 Correct Answer:- Option-C

No comments:

Post a Comment